Мајстори малог фудбала

апр. 17, 2018./ Аутор: СИНДИКАТ

СЦ Вождовац 15.04.2018.год.
Судије: Милосављевић и Стојичић.
Обезбеђење РТС: Н.Миличевић, Б.Букумировић, Н.Букумировић, И.Николић, В.Милетић, П.Милић, Н.Јанковић, Д.Oпачић, С.Грујић, С.Трујић, С.Станковић, М.Ђурковић, тренер Н.Милуновић.
ЈКП БВК: Н.Маљковић, Б.Станковић, В.Пантовић, Г.Чолић, М.Јерковић, А.Красић (К), М.Станковић, Ж.Миловановић, С.Лазић, М.Кнежевић, З.Денић, тренер С.Максимовић.

Није се дуго чекало да после освојене Златне лиге екипа ЈКП Београдски водовод и канализација освоји још један трофеј у низу.

Протеклог викенда у СЦ Вождовац на Бањици, пред више стотина гледалаца и у директном ТВ преносу на каналу РТС-а, одржано је финале 19. меморијалног међународног турнира „ИГРАЈМО ЗА ШЕСНАЕСТ“ где су се састале екипе Обезбеђење РТС-а и ЈКП Београдски водовод и канализациа. У конкуренцији 126 екипа, подељених у 9 група и одиграних 221 утакмица екипа ЈКП Београдски водовод  и канализација заслужено осваја турнир и оправдава епитет једне од најбољи фудбалских екипа састављена из редова запослених на територији Београда и Србије.

А није све почело по плану наше екипе, играчи Обезбеђења РТС-а боље се сналазе на почетку и већ после 4 минута игре воде са 2:0. То је тргло екупу Београдског водовода  и канализације да под вођством диригенстке палице тренера Славише Максимовића заиграју како умеју и само након 3 минута после примљеног гола смањују резултатски заостатак бравуром М.Јерковића на 2:1 у 7 минуту првог полувремена што је био и резултат овог дела игре.

У другом полувремену добром игром држе противника на њиховој половини и голом М.Станковића изједначују резултат на 2:2 у 15 минуту да би само што се кренуло са центра непажњом у одбрани примили и 3. гол за вођство противника 3:2. На два минута пре краја утакмице а након великог притиска капитен екипе А.Красић постиже гол за изједачење на 3:3 што је и био коначан резултат регуларног дела утакмице.

У продужетку боља игра екипе Београдског водовода и канализације што резултира голом за коначних 3:4 који постиже у 24. минуту С.Лазић који је уједно проглашен за најбољег играча овогодишњег финала и целог турнира.

Надамо се да ће и убудуће екипа ЈКП Београдски водовод и канализација достојно предстваљати наше предузеће као што је ти одувек и чинила.

Фотографије са турнира можете погледати кликом ОВДЕ.
Финале фудбалске утакмице почиње на 1:13:22.