ПРОДУЖЕН РОК ЗА ПРИЈАВУ - КОНКУРС - ЛЕТОВАЊЕ 2019

јун 21, 2019./ Аутор: СИНДИКАТ

Поштовани чланови Независног синдиката,
ОБАВЕШТАВАМО ВАС ДА ЈЕ НА СЕДНИЦИ ИЗВРШНОГ ОДБОРА СИНДИКАТА ОДРЖАНОЈ ДАНА 21.06.2019. ГОДИНЕ ОДЛУЧЕНО ДА СЕ РОК ЗА ПРИЈАВУ НА КОНКУРС ЗА РЕФУНДАЦИЈУ ДЕЛА ТРОШКОВА ЧЛАНОВА СИНДИКАТА ПРОДУЖИ ДО 29.ЈУНА 2019. ГОДИНЕ.

Поштовани чланови Независног синдиката,

Извршни одбор одлучио је да синдикат и ове године помогне одлазак на летовање наших чланова. Сматрамо да ћемо на овај начин помоћи нашим члановима да себи обезбеде квалитетнији одмор као један од облика превенције настанка здравственјих проблема у вези са радом. Помоћ ће бити реализована путем конкурса, кроз субвенцију дела трошкова у износу од 12.000,00 (дванаест хиљада) динара. Право учешћа на конкурсу имају чланови Независног синдиката кој право на рефундирање дела трошкова за летовање нису користили претходне године и који су остварили куповину аранжмана преко туристичких агенција са којима синдикат има потписане уговоре о сарадњи. Конкурсне пријаве можете преузети у просоријама Независног синдиката. Пријаве се могу предати најкасније до 01.06.2019. године. Све додатне информације у вези конкурса можете добити у просторијама синдиката или путем телефона на следеће бројеве:

- 011/360 6702
- 064/851 8582