ТЕЛЕНОР - промоција 10ГБ бесплатног интернета

мај 16, 2018./ Аутор: СИНДИКАТ

16.05.2018.год.
Активација промоције 10ГБ бесплатног интернета на период од 24 месеца.

Корисници који користе услуге компаније Теленор у оквиру групе Независног синдиката имају могућност да активирају промоцију 10 ГБ интернета на период од 24 месеца за 0 динара.

Да би ову повољност и остварили потрбно је да се испунити услов да је претплатничка картица новије генерације, односно да подржава 4Г мрежу. У случају да није, уз овлашћење синдиката картица се може заменити у било којој пословници Теленора.

Промоција важи искључиво за пакете Моја фирма 280 и веће пакете, што се може променити на захтев корисника.

Сви они који, без обзира на постојећи пакет, желе да пређу на нове Моја фирма Тотал пакете могу прво прећи у Моја фирма 280 пакет како би искористили промоцију,  одмах након тога могу прећи у жељени Моја фирма Тотал пакет.

Сва горе наведена, на први поглед компликована, процедура настала је из жеље да наши чланови остваре бенефит и да за свој новац добију највише могуће.

Рок за активацију ове услуге је ограничен до краја јуна текуће године.

За све недоумице око промене пакета можете контактирати колегу Стевана на контакт бројеве синдиката.

30.04.2018
Потписан је продужетак уговора са компанијом Теленор са којом већ дужи низ година имамо сарадњу. И овај пут смо се потрудили да својим члановима и њиховим породицама омогућимо коришћење Теленорових услуга по најповољним условима.

Неке од повољности:
- основни пакет "Бизнис 300+ специјал" по цени месечне претплате од 160 динара који подразумева бесплатне разговоре у групи Независног синдиката, 500MB "брзог" интернета а након потрошеног "успорени" интернет неограничено до краја месеца, цен разговора у Теленор мрежи 2 дин и 2,8 дин према осталим мрежама,
- попуст на нове Бизнис пакете који су сада са неограниченим разговорима и порукама према свим мрежама,
- поклон 10GB интернета на све већ постојеће Бизнис пакете.