ТЕЛЕНОР - потписан уговор

мај 14, 2020./ Аутор: СИНДИКАТ

Обавештење

Продужен је уговор са компанијом Теленор у чијом мрежи наш синдикат има своју групу претплатничких бројева. У наредних 48 сати сви постојећи претплатнички бројеви биће пребачени на нове тарифне пакете оператера сходно постојећим пакетима, односно оствареним просечним потрошњама у протеклом периоду.

Своје претплатничке пакете можете проверити на мобилним уређајима путем апликације „Мој Теленор“.

Један део претплатничких бројева остао је и даље на „основном“ пакету са још повољнијом ценом разговора.

Важно је напоменути да је Независни синдикат остварио посебне попусте за све тарифне пакете и „основни“ пакет које из разумљивих разлога не можемо овде презентовати.

Веома важна информација се односи на достављање РАЧУНА. Наиме, сви они које желе да своје рачуне добијају путем електронске поште потребно је да нам доставе важеће мејл адресе. И даље остаје могућност да се путем апликације „Мој Теленор“ погледа рачун за претходни месец са свим потребним информацијама за уплату.

Ко није у могућности да на горе два наведена начина плати рачуне наћи ћемо решење да се рачуни доставе на време.

За све информације у вези рачуна, претплатинчких пакета, цена, услова, набавке мобилних уређаја и свих недоумица можете се информисати на телефоне синдиката код колеге Стевана.