Волим децу - играм за Звечанску 2019

окт. 31, 2019./ Аутор: СИНДИКАТ

Препознајући значај и потребу да се помогне онима којима је то неоходно, Независни синдикат је са великим задовољством, сада већ традиционално, прихватио позив да учествује на 13. хуманитарној спортској манифестацији „ВОЛИМ ДЕЦУ ИГРАМ ЗА ЗВЕЧАНСКУ“ која је посвећена деци без родитељског старања. Турнир је одржан од 25.-27. октобра 2019. године у спортским објектима Пионирског града, Старог ДИФ-а, Хемијске школе и ресторана Голф у Кошутњаку у више дисциплина.

Манифестацију су отворили фудбалери нашег предузећа као прошлогодишњи победници турнира. Учешће су узеле и друга јавна предузећа, док су Београдски водовод  и канализацију предстаљале фудбалска, кошаркашка, и мушка и женска одбојкашка екипа. Екипе нашег предузећа освојиле медаље у свим дисциплинама. Овога пута остварене резултате ћемо ставити у други план па ћемо истаћи да је било велико задовољство бити део ове хумане приче, дружити се са децом и прикупити што већи број поклона и пелена за децу који ће бити уручени онима који је то неопходно.

У ресторану Голф, деци и учесницима су додељене медаље и пехари за учешће на турниру и исказану хуманост. Сада већ традиционално, послужен је чувени војнички пасуљ који су спремали кувари Војске Србије из касарне „Топчидер“. Независни синдикат ће и у будуће, као друштвено одговорна организација, наставити да подржава овакве и сличне акције.

За галерију слика кликните овде