Едукација

24/04/2018

Независни синдикат радника ЈКП Београдски водовод и канализација из Београда је потписао Уговор о школовању чланова Независног синдиката на Факултетима и то:

Факултету за пословне студије и право са четири студијска програма Право – дипломирани правник, Пословна економија – дипломирани економиста, Менаџмент – дипломирани менаџер и Безбедност – дипломирани менаџер безбедности.

Поред основних академских студија које трају 4 године, где се остварује 240 бодова, на наведеном Факултету се могу уписати Мастер студије: за право – мастер правник, пословну економију – мастер економиста, менаџмент – мастер менаџер, безбедност – мастер менаџер у области безбедности и мастер политиколог. Наведене студије трају 1 годину.

На Факултету за информационе технологије и инжињерство постоје 2 студијска програма и то: инжењерски менаџмент – дипломирани инжењер менаџмента и Информациони системи – дипломирани информатичар. На овим програми се остварује 240 бодова.

На наведеном Факултету се могу завршити и мастер студије које трају 1 годину и стећи звања мастер инжењер менаџмента и мастер информатичар и на њима се остварује 60 бодова.

Сви студијски програми су акредитовани, а ове године и реакредитовани.

Факултети се налазе у Београду у улици Јурија Гагарина 149а (тржни центар Пирамида). На Факултету су ангажовани компетентни професори. Спадају у ред високо рангираних приватних Факултета. Из Вашег предузећа имамо уписане студенте који о Факултетима имају позитивно мишљење.

Поред наведених Факултета заинтересовани се могу уписати на Високу школу струковних студија за менаџмент и пословне комуникације из Сремских Карловаца, која се налази у Младеновцу у центру града. Школа има 5 студијских програма: примењена информатика (интернет програмирање), менаџмент трговине и маркетинга, менаџмент пословних комуникација, менаџмент у угоститељству и предузетништво.

Сви програми су акредитовани и на њима се стиче 180 бодова.

На основу закључених Уговора са Факултетима и Високом школом, чланови синдиката и чланови њихових породица на основу потврде свог синдиката добијају попуст од 10% од годишње школарине тако уместо 1200 еура у динарској противвредности плаћају 1080 еура уз могућност плаћања одједном, у шест месечних рата или путем административне забране на зараду запосленог члана синдиката у 12 месечних рата у износу од 90 еура у динарској противвредности по средњем курсу НБС.

У цену су урачунате све обавезе студента на име школарине, литературе и испита.

Уписани студент добија на поклон таблет.

Такође се уз попуст школарине могу уписати и мастер студије и уместо 1800 еура, школарина износи 1620 еура увећано за 200 еура за одбрану мастер рада.

Плаћање школарине се може обавити у 12 рата по 135 еура у динарској противвредности по средњем курсу НБС.

На Високој школи струковних студија умањена школарина износи 870 еура у динарској противвредности по средњем курсу НБС. У наведену школарину су урачунате све обавезе студената (школарина, књиге, испити). Начин плаћања је исти као код Факултета.

За све детаљније информације можете се обратити на контакт телефоне: 064-1929200 или 064-3033066 или путем мејла: milovanmjankovic@gmail.com или milanmjankovic@yahoo.com

milovanmjankovic@gmail.com

ili milanmjankovic@yahoo.com.

www.fpsp.edu.rs

i www.mpk.edu.rs

 

Планета спорт – акција 10.09-27.09.2021.

Планета спорт – акција 10.09-27.09.2021.

ПОПУСТ НА СВЕ ИЗ НОВЕ КОЛЕКЦИЈЕ ЈЕСЕН/ЗИМА Искористите до 30% попуста на све из нове колекције ЈЕСЕН/ЗИМА, на други јефтинији артикал! За више информација посетите најближу Планета Спорт продавницу или позовите наш позивни центар. И све то до 20 полу месечних рата за...

Оптика Соко – акција 01-31.09.2021

Оптика Соко – акција 01-31.09.2021

Поштовани чланови Независног синдиката, на основу пословне политике Оптике Соко, упознајемо вас да смо донели одлуку о спровођењу акције 20% попуста на све диоптријске рамове, одлука се доноси на сву децу узраста до 19 година. Напомена: Наведени попуст се не може...

Полазак у први разред

Полазак у први разред

Независни синдикат свим првацима жели успешан почетак школовања, пуно нових другара, здравља и среће. Извршни одбор Независног синдиката донео је одлуку да се и ове године определе средства за помоћ члановима синдиката чија деца полазе у први разред основне школе....

Повећани износи за рођење деце чланова синдиката

Повећани износи за рођење деце чланова синдиката

На седници Извршног одбора синдиката одржаној 22.02.2016. године донешена је одлука о повећању износа помоћи члану синдиката коју остварује по основу рођења детета члана синдиката. Износи су увећани на следећи начин: - за рођење првог детета - 20.000 динара. - за...